Είσοδος Μελών

Ονομα Χρήστη:
Kωδικός Πρόσβασης:
Κωδικός Εταιρίας:
Αρχική Σελίδα / Η Εταιρεία / Ανακοινώσεις


Ανακοινώσεις
 
 

Επίσημη παρουσίαση της b2bconstruct της ηλεκτρονικής αγοράς στον χώρο των κατασκευών.

Η E-Construction A.E. παρουσίασε και επίσημα, στις 2 Δεκεμβρίου 2003, την b2bconstruct την ηλεκτρονική αγορά στο χώρο των κατασκευών σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Στην εκδήλωση, παρευρέθηκαν περισσότερα από 500 και πλέον στελέχη του κατασκευαστικού κλάδου, όπου παρουσιάστηκε το μοντέλο της κάθετης ηλεκτρονικής αγοράς και τα πρώτα αποτελέσματα της επιτυχημένης λειτουργίας της.( από τον Γενικό Διευθυντή της εταιρίας κύριο Α. Σαρόπουλο).

Στην εκδήλωση την υποστήριξη της κυβέρνησης εξέφρασε ο Υφυπουργός ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ κος Ι. Τσακλίδης με χαιρετισμό που απεύθυνε. Ακολούθησαν ομιλίες από: την κυρία Τ. Τσαλίκη Σύμβουλο Γενικής Γραμματείας Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ, τον κ. Λ Μπόμπολα Προέδρο της E-Construction Α.Ε. και εκπροσώπου του ομίλου ΕΛ. ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΤΕΒ - ΑΚΤΩΡ, τον κ. Κ. Λυσάρίδη μέλος του Δ.Σ. και εκπροσώπου του ομίλου J & P ΑΒΑΞ Ε.Τ.Ε.Θ., τον κ. Κ. Βαβαλέτσκο μέλους του Δ.Σ. και εκπροσώπου του ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ όπως επίσης και από τον κ. Θ. Σιωζόπουλο Συμβούλου Τεχνολογιών, Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής.
 

   
κ. Ι. Τσακλίδης, Υφυπουργός ΠΕ. ΧΩ.Δ.Ε.   κ. Α. Σαρόπουλος, Γεν. Διευθυντής Ε-Construction Α.Ε.   κ. Θ. Σιωζόπουλος, Σύμβουλος Τεχνολογιών, Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής
   
κ. Λ. Μπόμπολας, Πρόεδρος Δ.Σ. E-Construction Α.Ε. και εκπρόσωπος του ομίλου ΕΛ. ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΤΕΒ - ΑΚΤΩΡ   κ. Κ. Λυσαρίδης, Μέλος Δ.Σ. E-Construction Α.Ε. και εκπρόσωπος του ομίλου J&P - ΑΒΑΞ Ε.Τ.Ε.Θ.   κ. Κ. Βαβαλέτσκος, Μέλος Δ.Σ. E-Construction Α.Ε. και εκπρόσωπος του ομίλου ΓΕΚ -ΤΕΡΝΑ
   
κα Τ. Τσαλίκη, Σύμβουλος Γεν. Γραμματέα Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε.