Είσοδος Μελών

Ονομα Χρήστη:
Kωδικός Πρόσβασης:
Κωδικός Εταιρίας:
Αρχική Σελίδα / Η Εταιρεία / Ταυτότητα Εταιρείας


Ταυτότητα Εταιρείας
 

H E-Construction Α.Ε ιδρύθηκε τον Μάιο του 2002 με αντικείμενο την ανάπτυξη και παροχή λύσεων Διεπιχειρησιακού (b2b) Ηλεκτρονικού Εμπορίου στον κλάδο των κατασκευών. Η εταιρεία δημιούργησε την πρώτη πύλη στον χώρο με ηλεκτρονική διεύθυνση www.b2bconstruct.gr.

Η νέα ηλεκτρονική αγορά έρχεται να προσφέρει υποδομές και υπηρεσίες σε μέλη, αγοράστριες και προμηθεύτριες εταιρείες, δημιουργώντας, ένα νέο κλαδικό λειτουργικό σύστημα.

Με αυτόν τον νέο τρόπο συνεργασίας, οι εταιρείες, θα μπορούν να συναλλάσσονται και να συνεργάζονται ηλεκτρονικά με αντικείμενο κατασκευαστικά και άλλα υλικά και υπηρεσίες σε ένα άρτια δομημένο και ασφαλές περιβάλλον.

Οι υπηρεσίες που προσφέρονται σήμερα από την b2bconstruct.gr στα μέλη της είναι ο Εμπορικός Κατάλογος, το Σύστημα Ζητήσεων / Προσφορών, οι Δημοπρασίες και άλλες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, καλύπτοντας ειδικότερες ανάγκες του κλάδου.

Οι υπηρεσίες αυτές εκτελούνται μέσω Ιnternet και για τη χρήση τους, το μόνο που απαιτείται είναι ένας Ηλεκτρονικός Υπολογιστής με σύνδεση στο Ιnternet και εγκατεστημένο Internet Explorer 5.5 Service Pack 2 και άνω.

H b2bconstruct.gr στοχεύει να καταστεί στον κατασκευαστικό κλάδο ως ο πιο ολοκληρωμένος ηλεκτρονικός κόμβος διεπιχειρησιακών συναλλαγών προσφέροντας τις πιο σύγχρονες εφαρμογές και λειτουργικές υπηρεσίες Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ακολουθώντας παγκόσμια πρότυπα προσαρμοσμένα στις ανάγκες της τοπικής αγοράς.

Με την επίτευξη του στόχου αυτού ευελπιστεί να συμβάλλει αποτελεσματικά στην περαιτέρω αναβάθμιση του ραγδαίως αναπτυσσόμενου κατασκευαστικού κλάδου.

Οραμα της b2bconstruct.gr είναι να συμβάλλει αποτελεσματικά στην διάχυση της πληροφορίας σε πραγματικό χρόνο εντός και εκτός των εταιρειών, ενισχύοντας τους στενούς δεσμούς μεταξύ των συναλλασσομένων, προάγοντας νέες αξίες και βελτιώνοντας ταυτόχρονα τις διαδικασίες στον κλάδο, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην ευρύτερη περιοχή.

Οφέλη χρήσης της b2bconstruct.gr >>