Αρχική Σελίδα / Οι Υπηρεσίες / Εμπορικός Κατάλογος


Εμπορικός Κατάλογος
 
 
KFORKS - ΠΑΤΡΙΔΗΣ Κ.ΠΕΤΡΟΣ
Διεύθυνση: K. Μελενίκου 39
Περιφέρεια:ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Δήμος:ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Website:http://www.kforks.com
Tηλ:2310 - 21 10 65
Fax:2310 - 20 88 99
 
ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ
Η K.FORKS ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 1999 στην Θεσσαλονίκη.
Οι ιδρυτές της K.FORKS προέρχονταν από τον χώρο των Logistics και του Service Περονοφόρων Μηχανημάτων και είχαν μακρόχρονη παρουσία στην ελληνική αγορά από όπου άντλησαν πολύτιμες γνώσεις και εμπειρία.
Τον Σεπτέμβριο του 2003 η επωνυμία μεταβάλλεται σε ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΤΡΙΔΗΣ, και μπαίνει στον Όμιλο Εταιρειών της ελληνογερμανικής A.G. και η καθοδήγησή της παραμένει σε έμπειρα χέρια που την οδηγούν σε ανοδική πορεία.
Κύριες δραστηριότητες της K.FORKS είναι η προώθηση και η ολοκληρωμένη υποστήριξη προϊόντων εξοπλισμού αποθηκευτικών χώρων ( περονοφόρα ανυψωτικά μηχανήματα, βιομηχανικές πόρτες ράμπες, ράφια αποθήκευσης παλετών, κλπ ).
Πολιτική της K.FORKS είναι η καταγραφή και κατανόηση των προβλημάτων εσωτερικής διακίνησης αποθήκευσης του πελάτη, η υποβολή πρακτικών προτάσεων που μπορούν να εφαρμοσθούν άμεσα και η προμήθεια αξιόπιστου κι οικονομικά προσιτού εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας.
Στόχος της K.FORKS είναι να μην περιορίζει το έργο της μόνο στον εξοπλισμό του πελάτη με τα κατάλληλα για την λειτουργία της επιχείρησής του προϊόντα, αλλά να παρέχει άμεση, συνεχή κι ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη ώστε τα προϊόντα αυτά να είναι σε διαρκή λειτουργία και ν' αποδίδουν το έργο για το οποίο προορίζονται.
Οι δραστηριότητες της K.FORKS σε συνδυασμό με την πείρα των στελεχών της και το "καλό όνομα" που έχει αποκτήσει στην αγορά, αποτελούν εγγύηση καλής συνεργασίας.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ
«Τα στοιχεία, οι φωτογραφίες και τα κείμενα που εμφανίζονται στη σελίδα, έχουν συνταχθεί και δοθεί από την αντίστοιχη προβαλλόμενη εταιρία. Η E-Construction Α.Ε. δεν ευθύνεται για την ορθότητα των πληροφοριών αυτών και τις τυχόν απαιτήσεις πνευματικών ή άλλων δικαιωμάτων που μπορεί να απορρέουν από την προβολή τους."