Αρχική Σελίδα / Οι Υπηρεσίες / Εμπορικός Κατάλογος


Εμπορικός Κατάλογος
 
 
KLIMART A.E.
Διεύθυνση: Λ.Κηφισίας 119
Περιφέρεια:ΑΤΤΙΚΗΣ
Δήμος:ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
Email:klimart@otenet.gr
Tηλ:210 - 80 53 215
Fax:210 - 61 20 094
 
ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η KLIMART A.E. συνεχίζοντας μία επιτυχημένη και αναπτυξιακή πορεία 20 ετών στον κλιματισμό, αναπτύσσει συνεχώς τις δραστηριότητές της σε όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια με τα απαράμιλλα πλεονεκτήματα των μηχανημάτων κλιματισμού του οίκου DAIKIN που διαθέτει στην Ελληνική αγορά.
Ακόμη μια σημαντική δραστηριότητα της εταιρείας, είναι οι εφαρμογές κλιματισμού χώρων με ειδικές απαιτήσεις (όπως σταθμοί βάσης και κέντρα σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, computer room, ψύξη ειδικών χώρων κ.α.) όπου έχει εγκαταστήσει και συντηρεί χιλιάδες μηχανήματα close control του οίκου RC Group στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια.
Η μεγάλη εμπειρία, η επιστημονική κατάρτιση των στελεχών, η άρτια οργάνωση, η άριστη ποιότητα των υπηρεσιών της KLIMART A.E που πιστοποιούνται με ISO 9001:2000 καθώς και το υπεύθυνο after sales support, εξασφαλίζουν άριστα αποτελέσματα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ
«Τα στοιχεία, οι φωτογραφίες και τα κείμενα που εμφανίζονται στη σελίδα, έχουν συνταχθεί και δοθεί από την αντίστοιχη προβαλλόμενη εταιρία. Η E-Construction Α.Ε. δεν ευθύνεται για την ορθότητα των πληροφοριών αυτών και τις τυχόν απαιτήσεις πνευματικών ή άλλων δικαιωμάτων που μπορεί να απορρέουν από την προβολή τους."