Αρχική Σελίδα / Οι Υπηρεσίες / Εμπορικός Κατάλογος


Εμπορικός Κατάλογος
 
 
EMCO A.E.
Διεύθυνση: Δουκίσσης Πλακεντίας 5
Περιφέρεια:ΑΤΤΙΚΗΣ
Δήμος:ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ
Website:http://www.emco.gr
Email:line@emco.gr
Tηλ:210 - 61 38 310
Fax:210 - 61 38 314
 
ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ
Η EMCO ξεκινά τις δραστηριότητές της στο χώρο της εμπορίας δομικών υλικών το 1955. Όλα αυτά τα χρόνια, η φιλοσοφία της παρέμεινε σταθερή, βασισμένη στο τρίπτυχο ποιότητα - λειτουργικότητα - αισθητική.
Η επιλογή αντιπροσώπευσης των μεγαλύτερων και πιο αξιόπιστων εργοστασίων παραγωγής δομικών υλικών, η σωστή υποστήριξη των προϊόντων και το άψογο service την καταξίωσαν και την έκαναν ιδιαίτερα γνωστή στο χώρο των κατασκευών.
Μέχρι το 2000 η κύρια δραστηριότητα της EMCO ήταν να προμηθεύει τα υλικά της στους κατασκευαστές των μεγάλων κυρίως έργων, βιομηχανιών, ξενοδοχείων, νοσοκομείων και γενικά επαγγελματικών χώρων καθώς και η εξάπλωση των προϊόντων της σε όλη την Ελλάδα μέσω επιλεγμένων σημείων πώλησης και του υποκαταστήματός της στην Θεσσαλονίκη. p> Το 2000 θέλοντας να προσφέρει την πολύχρονη πείρα της και σε όσους χτίζουν το σπίτι τους, εμπλούτισε την γκάμα των προϊόντων της με είδη υγιεινής, υδρομασάζ, βρύσες, έπιπλα και αξεσουάρ μπάνιου και δημιούργησε το Emco Line, ένα κατάστημα μοναδικό σε πολυτέλεια και αισθητική, ασυναγώνιστο σε περιεχόμενο.
Τα υλικά μας:
- Κεραμικά πλακάκια του Γερμανικού εργοστασίου AGROB BUCHTAL, για δάπεδα και τοίχους σε κατοικίες, επαγγελματικούς και βιομηχανικούς χώρους, για πισίνες, προσόψεις κλπ.
- Υλικά επικόλλησης & αρμολόγησης PCI, βιομηχανικά δάπεδα, σιλικόνες, εποξειδικά και υγρομονωτικά υλικά, ειδικές βαφές, ενέσιμες ρητίνες κλπ.
- Συστήματα προφίλ FOLOTEC, για κάθε είδους επιστρώσεις κεραμικών πλακιδίων, μαρμάρου, ξύλου, μοκέτας κλπ., σε τοίχους και δάπεδα.
- Προϊόντα καθαρισμού - προστασίας και συντήρησης Lithofin, για μάρμαρα φυσικές πέτρες και πλακάκια.
- Αποστραγγιστικά κανάλια και μηχανικά ανοιγόμενα καλύμματα.
- Έτοιμα παρκέτα διαρκείας SKEMA
- Ελαστικά δάπεδα FREUDENBERG
- Μοκέτες υψηλών προδιαγραφών ANKER
Το Τεχνικό Τμήμα της εταιρίας μας είναι πάντα στην διάθεσή σας για να σας συμβουλεύσει από την σωστή επιλογή των υλικών έως την εφαρμογή τους.
Υποκατάστημα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ:
Καυκάσου 33, 55133 Καλαμαριά, Tηλ. 2310 - 45 59 06, Fax: 2310 - 45 59 07
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ
«Τα στοιχεία, οι φωτογραφίες και τα κείμενα που εμφανίζονται στη σελίδα, έχουν συνταχθεί και δοθεί από την αντίστοιχη προβαλλόμενη εταιρία. Η E-Construction Α.Ε. δεν ευθύνεται για την ορθότητα των πληροφοριών αυτών και τις τυχόν απαιτήσεις πνευματικών ή άλλων δικαιωμάτων που μπορεί να απορρέουν από την προβολή τους."