Αρχική Σελίδα / Οι Υπηρεσίες / Εμπορικός Κατάλογος


Εμπορικός Κατάλογος
 
 
ΔΗΜΟΥΛΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΑΕ
Διεύθυνση: Λένορμαν 100-102
Περιφέρεια:ΑΤΤΙΚΗΣ
Δήμος:ΑΘΗΝΑΙΩΝ
Website:http://www.dimoulas.gr
Email:info@dimoulas.gr
Tηλ:210 - 51 57 610
Fax:210 - 51 57 611
 
ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία ΔΗΜΟΥΛΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ είναι η μεγαλύτερη εταιρεία της ελληνικής αγοράς στον τομέα των ειδικών καλωδίων. Προμηθεύει καλώδια όλων των ειδών για βιομηχανικές εφαρμογές, εργοτάξια, αντιεκρηκτικές εγκαταστάσεις, κατασκευές πλοίων, δίκτυα υπολογιστών, εφαρμογές ήχου και εικόνας και ηλεκτρολογικές εργασίες.
Από την ίδρυση της το 1970, η εταιρεία έχει αποκτήσει μια φήμη για την κορυφαία ποιότητα των προϊόντων της και για το υψηλό επίπεδο λειτουργίας της. Με μια μελετημένη στρατηγική επενδύσεων σε προϊόντα, εξυπηρέτηση και εξειδικευμένο προσωπικό, η εταιρία έχει καθιερωθεί σαν μια από τις κορυφαίες του ελλαδικού χώρου. Σήμερα είναι σε θέση να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα με ανταγωνιστικές τιμές, μικρό χρόνο παράδοσης και άμεση εξυπηρέτηση.
Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι να ικανοποιούνται οι ανάγκες του πελάτη γρήγορα, αποδοτικά και ανταγωνιστικά, έτσι όλα τα τμήματα της εταιρείας είναι προσανατολισμένα προς αυτόν τον σκοπό. Το τμήμα πωλήσεων αποτελείτε από άτομα με υψηλό βαθμό εμπειρίας στα ειδικά καλώδια, ικανά να δίνουν λύσεις στα προβλήματα του πελάτη και να προτείνουν σε κάθε περίπτωση το σωστό καλώδιο για κάθε εφαρμογή. Οποιαδήποτε και αν είναι η ανάγκη για καλώδιο, από καλώδια αεροπλάνων έως καλώδια για μια ηλεκτρονική πλακέτα, δίνεται πάντα μια σωστή και οικονομική λύση.
Η εταιρεία διατηρεί πολύ μεγάλο στοκ για όλους τους τύπους καλωδίων που περιλαμβάνουν ακόμα και καλώδια για εξειδικευμένες εφαρμογές, όπως οπλισμένα καλώδια, ανθεκτικά σε φωτιά, χαμηλής πυκνότητας καπνού και αλογόνων, κ.λ.π. Το υψηλό στοκ εγγυάται την άμεση παράδοση των καλωδίων ακόμα και στην περίπτωση ειδικών εφαρμογών. Αν οι ανάγκες του πελάτη δεν καλύπτονται από τα συνηθισμένα καλώδια, θα κανονίσει ειδική κατασκευή σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις.
Ενα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα της εταιρείας είναι η ικανότητα της να παρακολουθήσει ένα συγκεκριμένο έργο από τα πρώτα βήματα, βοηθώντας στη σύνταξη των προδιαγραφών, μέχρι την ολοκλήρωση του, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες που μπορεί να προκύψουν κατά την εκτέλεσή του και προσφέροντας τεχνική βοήθεια σε πολλά ζητήματα. Έτσι έχει αναπτύξει πολύ καλές σχέσεις με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές και μελετητές του χώρου.
Οι σύγχρονες και μελλοντικές ανάγκες σε καλώδια απαιτούν μιάν ιδιαίτερη προσέγγιση από κατασκευαστές, ηλεκτρολόγους και προμηθευτές. Η εταιρεία ΔΗΜΟΥΛΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ πιστεύει ότι έχει τις ικανότητες , την τεχνική κατάρτιση και τη θέληση να αντιμετωπίσει τις καινούριες αυξημένες ανάγκες και να συνεχίσει να ικανοποιεί τους πελάτες της στον ίδιο υψηλό βαθμό. H Εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO 9001, A.M. 9001 20 100 9836.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ
«Τα στοιχεία, οι φωτογραφίες και τα κείμενα που εμφανίζονται στη σελίδα, έχουν συνταχθεί και δοθεί από την αντίστοιχη προβαλλόμενη εταιρία. Η E-Construction Α.Ε. δεν ευθύνεται για την ορθότητα των πληροφοριών αυτών και τις τυχόν απαιτήσεις πνευματικών ή άλλων δικαιωμάτων που μπορεί να απορρέουν από την προβολή τους."