Αρχική Σελίδα / Οι Υπηρεσίες / Εμπορικός Κατάλογος


Εμπορικός Κατάλογος
 
 
ΔΗΑΜΑΡ ΕΠΕ
Διεύθυνση: Κέας 22
Περιφέρεια:ΑΤΤΙΚΗΣ
Δήμος:ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ
Website:http://www.diamar.gr
Email:info@diamar.gr
Tηλ:210 - 80 34 147
Fax:210 - 61 30 284
Υπεύθυνος:κ. Ατσιδαύτη Δημήτρη
 
ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρία ΔΗΑΜΑΡ Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε το 1993 από τον Δ. Ατσιδαύτη, συνιδρυτή και μέτοχο (1976 - 1996) της ΕΡΑΜΑΡ Ε.Π.Ε.
Η ΔΗΑΜΑΡ Ε.Π.Ε. είναι μία τεχνική και εμπορική εταιρία με έδρα τα Μελίσσια Αττικής.
Οι δραστηριότητες της εταιρίας περιλαμβάνουν την μελέτη, εγκατάσταση και παράδοση σε λειτουργία "με το κλειδί στο χέρι", εγκαταστάσεων κλιματισμού, με κλιματιστικά μηχανήματα γενικού κλιματισμού (Comfort) και ειδικού κλιματισμού, όπως κλειστού ελέγχου (Close Control) και βιομηχανικού τύπου (Industrial Type), καθώς και όλων των ειδών ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, συμπεριλαμβανομένων και ηλεκτρολογικών δικτύων για κτίρια και βιομηχανίες. Είναι αντιπρόσωπος του Γερμανικού Ομίλου STULZ στην Ελλάδα από το 1985.
Προϊόντα STULZ :
 Κλιματιστικές Μονάδες Κλειστού Ελέγχου
 Κλιματιστικές Μονάδες Βιομηχανικού Τύπου.
 Κλιματιστικές Συσκευές Ειδικών Χρήσεων.
 Υγραντές Ατμού - Υπερήχων.
 Συστήματα Τηλεδιαχείρησης.
Στον τομέα των κλιματιστικών μονάδων κλειστού ελέγχου και βιομηχανικού τύπου, η ΔΗΑΜΑΡ Ε.Π.Ε. έχει εγκαταστήσει και παραδώσει σε λειτουργία περισσότερες από 1.000 μονάδες στις μεγαλύτερες εταιρίες τηλεπικοινωνιών που λειτουργούν στην Ελλάδα.
Για όλες τις εκτελούμενες εγκαταστάσεις, εφ' όσον απαιτείται, παρέχεται τεχνική υποστήριξη επί 24ωρου βάσεως, με χρόνο απόκρισης εως τέσσερις (4) ώρες.
Ορισμένοι πελάτες της ΔΗΑΜΑΡ Ε.Π.Ε. είναι :
Ο.Τ.Ε. - Cosmote - SIEMENS - INTRACOM - NETMED (FILMNET) - FORTHNET - Ολυμπιακά Έργα ΑΘΗΝΑ 2004 - Εταιρίες Η/Υ - Τράπεζες - Βιομηχανίες - Νοσοκομεία - Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ
«Τα στοιχεία, οι φωτογραφίες και τα κείμενα που εμφανίζονται στη σελίδα, έχουν συνταχθεί και δοθεί από την αντίστοιχη προβαλλόμενη εταιρία. Η E-Construction Α.Ε. δεν ευθύνεται για την ορθότητα των πληροφοριών αυτών και τις τυχόν απαιτήσεις πνευματικών ή άλλων δικαιωμάτων που μπορεί να απορρέουν από την προβολή τους."