Αρχική Σελίδα / Οι Υπηρεσίες / Εμπορικός Κατάλογος


Εμπορικός Κατάλογος
 
 
ΘΕΡΜΟΣΩΛ ΑΤΜΟΛΕΒΗΤΕΣ ΑΕ
Διεύθυνση: Τατοίου 368Α
Περιφέρεια:ΑΤΤΙΚΗΣ
Δήμος:ΑΧΑΡΝΩΝ
Website:http://
Tηλ:210 - 62 06 634
Fax:210 - 62 06 636
Υπεύθυνος:κ. Απόστολος Ξενογιάννης
 
ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία ΘΕΡΜΟΣΩΛ ιδρύθηκε το έτος 1977 υπό μορφή ΟΕ με έδρα στην περιοχή Ρέντη. Το 1990 η έδρα της εταιρείας μεταφέρεται σε νέο ιδιόκτητο εργοστάσιο 2000τ.μ. στην περιοχή Αχαρνών και το 1994 μετατρέπεται σε ΑΕ.
Στόχος της εταιρείας είναι η παραγωγή εξοπλισμού υψηλής ποιότητας, σχεδιασμένου μοναδικά για τις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών της.
H εταιρεία εφαρμόζει σύστημα διασφάλισης ποιότητας πιστοποιημένο κατά ISO 9000:2000. Τα προϊόντα πιστοποιούνται με CE. Ο σχεδιασμός των προϊόντων και των εγκαταστάσεων γίνεται με λογισμικό 3D.
Κατά τη μακρόχρονη λειτουργίας της, η ΘΕΡΜΟΣΩΛ έχει κατασκευάσει πλήθος εξοπλισμού και εγκαταστάσεων.
Στο πελατολόγιο της περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι σημαντικότερες βιομηχανίες τροφίμων, χημικές βιομηχανίες, φαρμακοβιομηχανίες, νοσοκομεία, στρατιωτικές εγκαταστάσεις κ.α.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ
«Τα στοιχεία, οι φωτογραφίες και τα κείμενα που εμφανίζονται στη σελίδα, έχουν συνταχθεί και δοθεί από την αντίστοιχη προβαλλόμενη εταιρία. Η E-Construction Α.Ε. δεν ευθύνεται για την ορθότητα των πληροφοριών αυτών και τις τυχόν απαιτήσεις πνευματικών ή άλλων δικαιωμάτων που μπορεί να απορρέουν από την προβολή τους."