Αρχική Σελίδα / Οι Υπηρεσίες / Εμπορικός Κατάλογος


Εμπορικός Κατάλογος
 
 
ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΚΒΕΤΤΕ
Διεύθυνση: Λ.Ποσειδώνος 51
Περιφέρεια:ΑΤΤΙΚΗΣ
Δήμος:ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΤΑΥΡΟΥ
Website:http://www.deltatechniki.gr
Email:sales@deltatechniki.gr
Tηλ:210 - 94 00 720
Fax:210 - 94 14 357
 
ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ . Σύγχρονα Συστήματα Κλιματισμού, ιδρύθηκε το 1970 από τον ειδικευμένο στον τομέα του κλιματισμού και της ψύξης Μηχ/γο Μηχανικό Τάσο Δεληγιώργη και εξελίχθηκε σε μια πρωτοπόρα εταιρεία που συνεχώς αναπτύσσεται και ανανεώνεται σύμφωνα με τις επιταγές της σύγχρονης τεχνολογίας.
Είναι μία από τις πρώτες εταιρείες που προώθησε δυναμικά στην Ελλάδα ήδη από το 1980 την αντλία θερμότητας, η οποία σήμερα έχει επικρατήσει σαν κύριο σύστημα θέρμανσης, κλιματισμού και αερισμού κατοικιών ή επαγγελματικών χώρων μεγάλης και μικρής κλίμακας με μεγάλη πλέον εμπειρία στον τομέα αυτό.
Από το 1985 συνεργάζεται αποκλειστικά:
Mε τον Ιταλικό οίκο CLIMAVENETA του ομίλου Delonghi, o οποίος συγκαταλέγεται στους μεγάλους κατασκευαστές παγκοσμίως και τους κορυφαίους στην Ευρώπη στην παραγωγή όλων των τύπων μηχανημάτων κεντρικού κλιματισμού και συγκεκριμένα Ψύκτες και Αντλίες Θερμότητας υδρόψυκτες ή αερόψυκτες, με ή χωρίς ανάκτηση θερμότητας μέχρι 1600 kW. Ειδικά μοντέλα αερίου. Νέα σειρά οικιακού και επαγγελματικού κλιματισμού HOME SYSTEM. Πλήρης σειρά κλιματιστικών Split τοίχου ή δαπέδου, Μultisplit σύγχρονης τεχνολογίας από 7.000 έως 30.000 Btu/h.
Με τον οίκο CLIMATEMASTER Αμερικής, ο οποίος παράγει Αντλίες Θερμότητας νερού-νερού και νερού-αέρα, από 1,5 έως 150 kW. Κατάλληλες για εκμετάλλευση της Γεωθερμίας.
Με τον οίκο KING SUN Taiwan, o οποίος παράγει Πύργους Ψύξης κυκλικού τύπου, νέας τεχνολογίας τυποποιημένους από 3RT έως 1.500 RT.
Με τον οίκο DESCA Ιταλίας, o oποίος παράγει Πύργους Ψύξης ανοικτού και κλειστού κυκλώματος και εξατμιστικούς συμπιεστές.
Παράλληλα με τις άλλες δραστηριότητές της, η ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ, συνεχίζει να εξελίσσεται και αναπτύσσει πρώτη, ειδικευμένο κλάδο εισαγωγής και διάθεσης όλων των απαραίτητων υλικών και εξαρτημάτων για σύγχρονες εγκαταστάσεις κλιματισμού όπως εύκαμπτους αεραγωγούς, ειδικά στόμια, ανεμιστήρες κλπ . Ο κλάδος αυτός ονομάζεται HELLAS AIR και τα είδη που περιλαμβάνει προδιαγράφονται στα μεγαλύτερα τεχνικά έργα κλιματισμού στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς.
Συγκεκριμένα η HELLAS AIR προμηθεύει τους πελάτες της εταιρείας με τυποποιημένα υλικά και εξαρτήματα για σύγχρονο κλιματισμό, αερισμό, εξαερισμό (Φυγοκεντρικοί ανεμιστήρες, εύκαμπτοι αεραγωγοί, στόμια, υγραντήρες κ.λ.π.)των εργοστασίων DEC, TWITOPLAST, MARZORATI, DYNAIR.
Η ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ με σκοπό την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών της διαθέτει μόνιμο προσωπικό 20 εξειδικευμένων ατόμων που καλύπτουν τα τμήματα πωλήσεων, τεχνικής κάλυψης, προώθησης, εισαγωγών, αποθηκών και διακίνησης. Απόδειξη για το ολοκληρωμένο πακέτο προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει η ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ αποτελεί η συνεχώς αυξανόμενη εκτίμηση και αποδοχή της από τις τεχνικές εταιρείες και τα μελετητικά γραφεία Έτσι αποτελεί ένα πολύτιμο συνεργάτη στον τομέα του κλιματισμού για όσους ασχολούνται με την μελέτη και κατασκευή κτιρίων.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ
«Τα στοιχεία, οι φωτογραφίες και τα κείμενα που εμφανίζονται στη σελίδα, έχουν συνταχθεί και δοθεί από την αντίστοιχη προβαλλόμενη εταιρία. Η E-Construction Α.Ε. δεν ευθύνεται για την ορθότητα των πληροφοριών αυτών και τις τυχόν απαιτήσεις πνευματικών ή άλλων δικαιωμάτων που μπορεί να απορρέουν από την προβολή τους."