Αρχική Σελίδα / Οι Υπηρεσίες / Εμπορικός Κατάλογος


Εμπορικός Κατάλογος
 
 
ΔΑΠΕΛΙΞΗ
Διεύθυνση: Μαιάνδρου και Τραπεζούντος 25
Περιφέρεια:ΑΤΤΙΚΗΣ
Δήμος:ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ - ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ
Website:http://
Email:dapelixi@hol.gr
Tηλ:210 - 25 87 024
Fax:210 - 25 87 144
Υπεύθυνος:κ. Χαράλαμπος Μουτσάνας
 
ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η ΔΑΠΕΛΙΞΗ, με γνώμονα την υψηλή αισθητική και την άρτια τεχνική κατάρτιση, μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιεσδήποτε αρχιτεκτονικές παρεμβάσεις και να ικανοποιήσει απαιτήσεις υψηλών προδιαγραφών. Κύριο αντικείμενο εργασίας της αποτελεί το πάτωμα, δομικό στοιχείο εξαιρετικής σημασίας, που έχει την ιδιότητα να χαρακτηρίζει οποιονδήποτε χώρο, ανάλογα με το υλικό κατασκευής, το χρώμα και την υφή του.
Προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία υλικών επικάλυψης για πατώματα, είναι σε θέση να κατασκευάσει ολοκληρωμένες προτάσεις, πλήρως μελετημένες σε κάθε τους λεπτομέρεια. Η πολυετής πείρα των στελεχών της και η άριστη τεχνική των συνεργείων της επιτρέπουν στον μελετητή να υλοποιήσει κάθε είδους ιδιαίτερη και πρωτότυπη κατασκευή, σε εσωτερικό και περιβάλλοντα χώρο οποιουδήποτε κτίσματος, ξεφεύγοντας από τα στενά πλαίσια του συμβατικού σχεδιασμού. Σε αυτό συμβάλλουν τα ίδια τα υλικά της εταιρίας, που παρουσιάζουν μοναδικά πλεονεκτήματα κατά τη χρήση και τοποθέτησή τους.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ
«Τα στοιχεία, οι φωτογραφίες και τα κείμενα που εμφανίζονται στη σελίδα, έχουν συνταχθεί και δοθεί από την αντίστοιχη προβαλλόμενη εταιρία. Η E-Construction Α.Ε. δεν ευθύνεται για την ορθότητα των πληροφοριών αυτών και τις τυχόν απαιτήσεις πνευματικών ή άλλων δικαιωμάτων που μπορεί να απορρέουν από την προβολή τους."