Αρχική Σελίδα / Οι Υπηρεσίες / Εμπορικός Κατάλογος


Εμπορικός Κατάλογος
 
 
ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ Ε.Π.Ε
Διεύθυνση: Τατοίου 299
Περιφέρεια:ΑΤΤΙΚΗΣ
Δήμος:ΑΧΑΡΝΩΝ
Email:diachr98@otenet.gr
Tηλ:210 - 80 73 600
Fax:210 - 80 73 033
 
ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ
Η Διαχρονική Δομικά Υλικά ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1998 από έμπειρα στελέχη στο χώρο της δόμησης με στόχο την προώθηση στην ελληνική αγορά προϊόντων για άρτιες και διαχρονικές κατασκευές.
Με ενθουσιασμό που αγγίζει το πάθος, με σημασία στη λιτότητα και καθαρότητα των γραμμών, με έμφαση στη συμμετρία και πλαστικότητα της μορφής, επιτεύχθηκε η συνεργασία της Διαχρονικής με αναγνωρισμένους Ευρωπαϊκούς οίκους, με σημαντική εμπειρία και θέση στο χώρο της δόμησης.
Τα διαθέσιμα είδη στην Ελληνική αγορά συνδυάζουν την κομψότητα και την υψηλή αισθητική με την αντοχή σε βαριά επαγγελματική χρήση και πληρούν τις υψηλότερες τεχνικές προδιαγραφές, σύμφωνα με τα διεθνή Standards πιστοποίησης.
Συνεργαζόμενοι Οίκοι:
H επιλογή των συνεργαζόμενων οίκων από τη Διαχρονική, πραγματοποιήθηκε κατόπιν έρευνας αγοράς σε διάφορες Ευρωπαϊκές πόλεις με σκοπό την επίτευξη άρτιων συνεργασιών με αναγνωρισμένους οίκους και προϊόντα που πληρούν υψηλές προδιαγραφές ποιότητος και μοναδική αισθητική. Παρακάτω έχουμε τα ονόματα των οίκων, και φυσικά συνεχίζουμε να αναζητάμε νέες συνεργασίες:
LANO LONGLIFE BIC TEXDECOR VERILIN
ANKER BEDDING STYLEDECOR VANDENBERGHE
BAGNO & ASSOCIATI ZUCCHETTI HAFELE
GALPARQUET HPV HEWTSON EXTERPARK MONDO
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ
«Τα στοιχεία, οι φωτογραφίες και τα κείμενα που εμφανίζονται στη σελίδα, έχουν συνταχθεί και δοθεί από την αντίστοιχη προβαλλόμενη εταιρία. Η E-Construction Α.Ε. δεν ευθύνεται για την ορθότητα των πληροφοριών αυτών και τις τυχόν απαιτήσεις πνευματικών ή άλλων δικαιωμάτων που μπορεί να απορρέουν από την προβολή τους."