Αρχική Σελίδα / Οι Υπηρεσίες / Εμπορικός Κατάλογος


Εμπορικός Κατάλογος
 
 
UNITRACK AEE
Διεύθυνση: 18o χλμ E.Ο. Αθηνών-Κορίνθου
Περιφέρεια:ΑΤΤΙΚΗΣ
Δήμος:ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
Website:http://www.unitrack.gr
Email:unitrack@otenet.gr
Tηλ:210 - 55 70 535
Fax:210 - 55 70 531
 
ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ
Η εταιρεία UNITRACK A.E.E. ιδρύθηκε το 1998 και αποτελεί επέκταση δραστηριότητας επιχειρηματιών με σημαντική παρουσία στο χώρο των χωματουργικών μηχανημάτων κατά την τελευταία εικοσαετία. Το αντικείμενο της εταιρείας είναι η εμπορία χωματουργικών μηχανημάτων και ανταλλακτικών στην Ελληνική αγορά. Το 1999 η εταιρεία UNITRACK A.E.E. επιλέχθηκε και ορίστηκε ως ο καινούργιος αντιπρόσωπος του παγκοσμίου φήμης αγγλικού εργοστασίου κατασκευής χωματουργικών και μηχανημάτων JCB SALES Ltd.
Η UNITRACK A.E.E. στηριζόμενη σε υψηλές προδιαγραφές λειτουργίας, σε άριστα στελέχη και σε άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό θέτει εξ αρχής νέα δεδομένα στην ελληνική αγορά και φθάνει σε υψηλά επίπεδα απόδοσης.
Με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, διαμορφώνει ένα νέο τοπίο στον κλάδο των χωματουργικών στο οποίο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να έχει την καλύτερη λύση. Η αμεσότητα, η ευελιξία, η τεχνογνωσία και το προϊόν έχει φέρει τη UNITRACK A.E.E. στο επίκεντρο της αγοράς.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ
«Τα στοιχεία, οι φωτογραφίες και τα κείμενα που εμφανίζονται στη σελίδα, έχουν συνταχθεί και δοθεί από την αντίστοιχη προβαλλόμενη εταιρία. Η E-Construction Α.Ε. δεν ευθύνεται για την ορθότητα των πληροφοριών αυτών και τις τυχόν απαιτήσεις πνευματικών ή άλλων δικαιωμάτων που μπορεί να απορρέουν από την προβολή τους."