Αρχική Σελίδα / Οι Υπηρεσίες / Εμπορικός Κατάλογος


Εμπορικός Κατάλογος
 
 
ΔΙΑΘΛΑΣΗΣ- Δ.Α. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
Διεύθυνση: Λεωφ. Κηφισίας 4
Περιφέρεια:ΑΤΤΙΚΗΣ
Δήμος:ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
Website:http://www.diathlasis.gr
Email:info@diathlasis.gr
Tηλ:211 - 20 02 500
Fax:211 - 20 02 599
 
ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η Diathlasis ΑΕ είναι εταιρία με ηγετική θέση στην Ελλάδα στον χώρο του αρχιτεκτονικού φωτισμού. Από το 1991 προσφέρει υπηρεσίες σχεδιασμού φωτισμού και παρέχει καινοτόμες λύσεις και κορυφαία προϊόντα φωτισμού.
Καταξιωμένοι αρχιτέκτονες, σχεδιαστές φωτισμού, μηχανικοί, κατασκευαστές και interior designers, εμπιστεύονται την Diathlasis ΑΕ για την συνέπεια, την αφοσίωση στο έργο και τις ανάγκες του, αλλά και για τις πολλές δυνατότητες συνεργασίας που προσφέρει στον εξωτερικό και εσωτερικό φωτισμό ενός έργου.
Η φιλοσοφία της Diathlasis ΑΕ δεν βασίζεται μόνο στο concept, την δημιουργικότητα και την καινοτομία. Βασίζεται στην αφοσίωση και την δέσμευση για την βιωσιμότητα, την προσαρμοστικότητα, την μέγιστη αποδοτικότητα, την διαχρονικότητα και την αξιοπιστία των προτάσεών της. Κυρίαρχοι παράγοντες στη μελέτη και στην υλοποίηση ενός έργου αποτελούν ο σεβασμός προς το περιβάλλον, η χαμηλή κατανάλωση, η εξοικονόμηση ενέργειας και η καλή σχέση κόστους και αποτελεσματικότητας.
Αφοσιωμένα και πλήρως καταρτισμένα στελέχη, ικανά να χειριστούν ακόμα και τις πιο απαιτητικές προκλήσεις, συνθέτουν την ομάδα της Diathlasis ΑΕ. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία της ομάδας της, επιτρέπει την επιτυχή εκπλήρωση κάθε έργου που αναλαμβάνει.
Η Diathlasis ΑΕ συνεργάζεται αποκλειστικά με σημαντικούς κατασκευαστές φωτιστικών όπως iGuzzini, Yamagiwa, Buzzi & Buzzi, Leucos, Oligo, Planlicht καθώς και με εταιρείες που προσφέρουν καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις σε ειδικές εφαρμογές όπως η Metrolight (πρωτοπόρος εταιρεία σε κατασκευή ηλεκτρονικών συστημάτων έναυσης για λάμπες υψηλής πίεσης), ilti luce (οπτικές ίνες και τεχνολογία LED), Clay Packy (ρομποτικά φωτιστικά), Antrox (λάμπες ψυχράς καθόδου) και Eclettis (διακόπτες).
Η Diathlasis ΑΕ εκπροσωπεί επίσης τον εξαιρετικό σχεδιαστή φωτιστικών Ingo Maurer καθώς και τις εταιρείες Foscarini και Luce Plan. Οι συνεργασίες αυτές επιτρέπουν στην ομάδα της Diathlasis ΑΕ την ικανοποίηση κάθε ανάγκη φωτισμού.
Με σχεδόν δύο δεκαετίες εμπειρίας, η Diathlasis ΑΕ είναι υπερήφανη για μια εντυπωσιακή λίστα έργων σε τομείς όπως πολιτισμός, τουρισμός, λιανεμπόριο, κτίρια γραφείων και κατοικίες. Στα έργα αυτά περιλαμβάνονται το Νέο Μουσείο Ακρόπολης, το Μουσείο Φυσικής Ιστορία Γουλανδρή, το θέατρο Παλλάς, τα καταστήματα του Ομίλου Λεμονη (Καλογήρου, Χαραλάς, TOD’S, κτλ), η νέα boutique Dior, το νέο κτίριο της SATO και οι νέες εγκαταστάσεις των εκθέσεων Audi και Bentley.
Τα κεντρικά γραφεία της Diathlasis ΑΕ πρόσφατα μεταφέρθηκαν στις νέες της εγκαταστάσεις στο Μαρούσι, στη Λ. Κηφισίας, ενώ έχει γραφεία και εκθεσιακούς χώρους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και απασχολεί 40 εργαζομένους.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ
«Τα στοιχεία, οι φωτογραφίες και τα κείμενα που εμφανίζονται στη σελίδα, έχουν συνταχθεί και δοθεί από την αντίστοιχη προβαλλόμενη εταιρία. Η E-Construction Α.Ε. δεν ευθύνεται για την ορθότητα των πληροφοριών αυτών και τις τυχόν απαιτήσεις πνευματικών ή άλλων δικαιωμάτων που μπορεί να απορρέουν από την προβολή τους."