Αρχική Σελίδα / Οι Υπηρεσίες / Εμπορικός Κατάλογος


Εμπορικός Κατάλογος
 
 
ΔΟΜΥΛΚΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΠΕ
Διεύθυνση: Στροφή Λακιάς Βασιλικών
Περιφέρεια:ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Δήμος:ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Website:http://www.domylco.gr
Email:domylcom@otenet.gr
Tηλ:23960 - 24 020
Fax:23960 - 24 021
 
ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η DOMYLCO Ltd. Ιδρύθηκε το 1976 από μία ομάδα μηχανικών (πολιτικών - χημικών). Με άριστη τεχνογνωσία και ευρωπαϊκό προσανατολισμό δραστηριοποιήθηκε από τότε στον τομέα των χημικών δομικών υλικών προηγμένης τεχνολογίας.
Βασική της επιδίωξη:
Παραγωγή και εμπορία υλικών υψηλής τεχνολογίας που να πληρούν τα ελληνικά και διεθνή πρότυπα.
Για το σκοπό αυτό η DOMYLCO Ltd. :
* Ανέπτυξε πλήρες εργαστήριο ελέγχου α' υλών και προϊόντων.
* Κάνει συνεχή έρευνα για τη βελτίωση των προϊόντων της που πάντα ανταποκρίνονται στις συνθήκες της αγοράς.
* Προμηθεύεται πρώτες ύλες από αξιόπιστους προμηθευτές εξωτερικού και εσωτερικού.
* Καθιέρωσε διαδικασίες για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της και την άρτια ενημέρωσή τους για τα προϊόντα της και τη χρήση τους.
* Εφαρμόζει το πρότυπο ISO 9002:1994 ήδη από το 1996, ενώ από το 1999 έχει επεκτείνει το σύστημα διασφάλισης ποιότητας εφαρμόζοντας το πρότυπο ISO 9001:1994. Από το 2002 εφαρμόζει τη νέα έκδοση του προτύπου ISO 9001:2000.
* Σέβεται το περιβάλλον, εφαρμόζοντας περιβαλλοντικά αποδεκτές παραγωγικές μεθόδους σύμφωνα με Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης κατά EMAS επαληθευμένο από το 2000.
* Από τον Μάιο του 2003 πιστοποίησε την παραγωγή της σε φορέα κοινοποιημένο στην Ε.Ε. και σημαίνει τα πρόσθετα σκυροδέματος της με το σήμα CE, που αποτελεί απόδειξη ποιότητας και είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την νόμιμη κυκλοφορία οποιουδήποτε προσθέτου σκυροδέματος στην Ελλάδα και την Ευρώπη.
Κατηγορίες προϊόντων
Το 1976, η DOMYLCO Ltd. εγκαινιάζει τη σειρά των προσθέτων σκυροδέματος με την εμπορική ονομασία CHEM δημιουργώντας το κλασσικό πια προϊόν της CHEM 1, που χρησιμοποιείται σήμερα στις περισσότερες μονάδες παραγωγής σκυροδέματος της χώρας. Το 1980 ακολουθεί το υπερρευστοποιητικό πρόσθετο CHEM SPL, εμπορική ονομασία που σήμερα πια έχει αντικαταστήσει στην "πιάτσα" της οικοδομής τη λέξη υπερρευστοποιητής.
Η σειρά προσθέτων της DOMYLCO Ltd. περιλαμβάνει σήμερα πάνω από 30 προϊόντα. Οι εμπορικές ονομασίες CHEM και SPL, χάρη στην σταθερά καλή ποιότητα των προϊόντων της DOMYLCO Ltd. και στηριζόμενες στα κλασσικά πια CHEM 1 και CHEM SPL, αποτελούν σήμερα στην Ελλάδα συνώνυμα των προσθέτων σκυροδέματος. Μία επιπλέον απόδειξη αυτού είναι ότι πολλοί έχουν προσπαθήσει να δώσουν στα προϊόντα τους παραπλήσιες ονομασίες.
Το 1999 η νέα σειρά CHEMIUM έρχεται να καλύψει το χώρο που εντωμεταξύ δημιούργησε η πρόοδος της Χημείας, και μαζί με την προυπάρχουσα σειρά DOMO συμπληρώνουν τη γκάμα προϊόντων της DOMYLCO Ltd. που καλύπτει πια όλο το φάσμα της οικοδομής.
Η γκάμα προϊόντων της DOMYLCO Ltd. περιλαμβάνει σήμερα:
* Πρόσμικτα σκυροδέματος, εκτοξευόμενου σκυροδέματος και κονιών
* Υλικά ωρίμανσης και αποκολλητικά
* Κονίες έτοιμες για χρήση: Στεγανωτικές, επισκευαστικές, πολυμερείς
* Εποξειδικές ρητίνες
* Υλικά επιφανειακής προστασίας - υλικά δαπέδων
* Υλικά αρμών
* Διάφορα υλικά
Τα υλικά της DOMYLCO Ltd. έχουν χρησιμοποιηθεί και χρησιμοποιούνται επιτυχώς από το 1976 σε:
* Βιομηχανίες ετοίμου σκυροδέματος, όπου έχει παραχθεί με αυτά πάνω από 100 εκατομμύρια κυβικά μέτρα σκυρόδεμα μέχρι σήμερα.
* Μεγάλα τεχνικά έργα (π.χ. ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΟΤΕ, ΟΣΕ, ΟΛΠ, Ολυμπιακό Στάδιο, Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, Αττική Οδός, Εγνατία Οδός, Αεροδρόμιο Σπάτων, Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου, Εγκαταστάσεις Καθαρισμού Λυμάτων Ψυτάλλειας, κ.τ.λ.)
* Βιομηχανίες (π.χ. Αλουμίνιο της Ελλάδος, ΑΓΕΤ Ηρακλής, ΑΓΝΟ, Τσιμέντα ΤΙΤΑΝ, ΠΕΤΡΟΛΑ, ΒΙΟΛΕΞ (BIC), Γιώτης, ΧΡΩΤΕΞ, CHIPITA κ.τ.λ.)
* Νοσοκομεία (Πατρών, Ηρακλείου, Ιωαννίνων, Θριάσειο, Ωνάσειο, Σισμανόγλειο κ.τ.λ.)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ
«Τα στοιχεία, οι φωτογραφίες και τα κείμενα που εμφανίζονται στη σελίδα, έχουν συνταχθεί και δοθεί από την αντίστοιχη προβαλλόμενη εταιρία. Η E-Construction Α.Ε. δεν ευθύνεται για την ορθότητα των πληροφοριών αυτών και τις τυχόν απαιτήσεις πνευματικών ή άλλων δικαιωμάτων που μπορεί να απορρέουν από την προβολή τους."