Αρχική Σελίδα / Οι Υπηρεσίες / Εμπορικός Κατάλογος


Εμπορικός Κατάλογος
 
 
KNAUF ΓΥΨΟΠΟΪΙΑ Α.Β.Ε.Ε.
Διεύθυνση: Ευριπίδου 10
Περιφέρεια:ΑΤΤΙΚΗΣ
Δήμος:ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
Website:http://www.knauf.gr
Email:knauf@knauf.gr
Tηλ:210 - 93 10 567-9
Fax:210 - 93 10 568
 
ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ
H Knauf ΓΥΨΟΠΟΙΙΑ Α.Β.Ε.Ε. μέλος του μεγαλύτερου βιομηχανικού ομίλου προϊόντων γύψου στην Ευρώπη, κατέχει δεσπόζουσα θέση στην Ελληνική αγορά. Με στόχο πάντα, την πληρέστερη εξυπηρέτηση των συνεργατών της, η εταιρία ανέπτυξε και έθεσε σε εφαρμογή από το 1997 πρότυπο Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας, που πιστοποιήθηκε κατά ISO 9002 από τον διεθνή οργανισμό πιστοποίησης TŰV - CERT.
Η εξαιρετικής ποιότητας πρώτη ύλη, οι σταθερές συνθήκες και ο αυστηρός έλεγχος σε όλες τις φάσεις παραγωγής, καθώς και η πιστή τήρηση των προδιαγραμμένων διαδικασίων λειτουργίας, χαρακτηρίζουν τα προϊόντα της KNAUF ΓΥΨΟΠΟΙΙΑ Α.Β.Ε.Ε.
Η ΚΝAUF παράγει και διαθέτει:
• Έτοιμους Σοβάδες μίας στρώσης με βάση το γύψο, περλίτη και μαρμαρόσκονη για
εσωτερικούς χώρους που παράγονται και ελέγχονται σύμφωνα με τους Γερμανικούς κανονισμούς DIN 18550 DIN 1168.
Τα προϊόντα Ξηράς Δόμησης Knauf συνοδεύονται από τα παρακάτω πιστοποιητικά:
Οι Γυψοσανίδες Knauf:
► DIN 18180: Πρότυπο παραγωγής.
► DIN 4102: Ακαυστότητα.
Τα μεταλλικά προφίλ KNAUF
► DIN 18182 T1: Πρότυπο παραγωγής.
► DIN 17162 T1: Αντισκωριακή προστασία - γαλβάνισμα.
Ο πετροβάμβακας KNAUF - PETRA
► DIN 18165 πρότυπο παραγωγής
►DIN 4102 ακαυστότητα
Το πλήρες σύστημα συνεργάσιμων υλικών KNAUF εξασφαλίζει για τις κατασκευές τοιχοποιίας W 11 και οροφές D 11 και επενδύσεων τοίχων W 61 την υπερκάλυψη των αυστηρών προδιαγραφών:
► DIN 4149 T1: Αντiσεισμικότητα
► DIN 4109: Ηχομόνωση.
► DIN 4102: Πυροπροστασία.
• Συστήματα Ξηράς Δόμησης με Γυψοσανίδες. Μεταλλικό σκελετό και μόνωση πετροβάμβακα για κατασκευές Τοιχοποιίας,Ψευδοροφών και Επενδύσεων Τοίχων.
• Συστήματα εξωτερικής τοιχοποιίας με τσιμεντοσανίδες AQUAPANEL.
• Ψευδοροφές ορυκτών ινών AMF και διάτρυτων γυψοσανίδων Danogips
Μηχανές Άντλησης Κονιαμάτων PFT
Η KNAUF προσφέρει το ολοκληρωμένο πρόγραμμα της PFT Γερμανίας που εξειδικεύεται σε μηχανές, εργαλεία, ανταλλακτικά και εξαρτήματα που εξυπηρετούν τις ανάγκες άντλησης των κονιαμάτων στην οικοδομή.
Η ποιότητα κάθε μηχανής PFT εξασφαλίζεται από τις σύγχρονες μεθόδους παραγωγής σύμφωνα με τις προδιαγραφές CE.
Τεχνική υποστήριξη
Η KNAUF ΓΥΨΟΠΟΙΙΑ Α.Β.Ε.Ε. διαθέτει εξειδικευμένους Μηχανικούς για άμεση και επί τόπου ενημέρωση και υποστήριξη στην δόμηση των συστημάτων της στο εργοτάξιο.
Οι δυναμικές αντιλήψεις της Knauf, η συστηματική έρευνα και ο συνεχής εκσυχρονισμός των μέσων παραγωγής, συντελούν στη δημιουργία διαρκώς βελτιωμένων προϊόντων. Το εκτεταμένο δίκτυο σημείων πώλησης τεχνικής υποστήριξης σε όλη την Ελλάδα, η έντονη εξαγωγική δραστηριότητα από την πρώτη ημέρα ενάρξεως της παραγωγής, η δωρεάν εκπαίδευση σε συνεργεία τεχνιτών στο Εκπαιδευτικό Κέντρο της εταιρίας στην Αμφιλοχία και η διάθεση ολοκληρωμένων συστημάτων δόμησης διασφαλίζουν τη σταθερή πορεία την πρόοδο και ανάπτυξη.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ
«Τα στοιχεία, οι φωτογραφίες και τα κείμενα που εμφανίζονται στη σελίδα, έχουν συνταχθεί και δοθεί από την αντίστοιχη προβαλλόμενη εταιρία. Η E-Construction Α.Ε. δεν ευθύνεται για την ορθότητα των πληροφοριών αυτών και τις τυχόν απαιτήσεις πνευματικών ή άλλων δικαιωμάτων που μπορεί να απορρέουν από την προβολή τους."