Αρχική Σελίδα / Οι Υπηρεσίες / Εμπορικός Κατάλογος


Εμπορικός Κατάλογος
 
 
ΣΑΠΟΥΝΑΣ Ν. ΑΕ
Διεύθυνση: Θάλειας 1
Περιφέρεια:ΑΤΤΙΚΗΣ
Δήμος:ΚΗΦΙΣΙΑΣ
Website:http://www.sapounas.gr
Email:info@sapounas.gr
Tηλ:210 - 80 76 103
Fax:210 - 80 79 126
 
ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ
Η εταιρεία μας συμπληρώνει 40 χρόνια κατασκευαστικής δραστηριότητας με κύριο αντικείμενο τους ηλεκτρονικούς πίνακες Μέσης και Χαμηλής Τάσης.
Σήμερα, εταιρεία 2ης γενιάς πλέον, στο ξεκίνημα της νέας χιλιετίας συνεχίζουμε στις προκλήσεις των τεχνολογικών εξελίξεων και του ανταγωνισμού με γνώμονα την ποιότητα και την συνέπεια, στοιχεία που μας καθιέρωσαν στην υπόληψη των συνεργατών μας.
Η μέχρι σήμερα συνεργασία μας με πολλές Βιομηχανίες, Δημόσιους Οργανισμούς, Τεχνικές Εταιρείες του τόπου και η συμμετοχή μας σε σειρά έργων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα μας φέρνουν στην πρώτη γραμμή των κατασκευαστών του είδους.
Οι χώροι εργασίας (3000 m2 καλυμμένος, σε οικόπεδο 8000 m2), ο σύγχρονος εξοπλισμός και το πλήρως καταρτισμένο προσωπικό παρέχουν την δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις κάθε έργου που αναλαμβάνουμε.
Πιστεύοντας πάντα στο καλύτερο, βασισμένοι στην πολυετή πείρα μας και παρακολουθώντας τις εξελίξεις σε οτιδήποτε αφορά τον κλάδο μας, αισθανόμαστε βέβαιοι ότι μπορείτε να μας αφήσετε ένα τομέα της δουλειάς σας με σιγουριά και εμπιστοσύνη για την επιτυχία του.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ
«Τα στοιχεία, οι φωτογραφίες και τα κείμενα που εμφανίζονται στη σελίδα, έχουν συνταχθεί και δοθεί από την αντίστοιχη προβαλλόμενη εταιρία. Η E-Construction Α.Ε. δεν ευθύνεται για την ορθότητα των πληροφοριών αυτών και τις τυχόν απαιτήσεις πνευματικών ή άλλων δικαιωμάτων που μπορεί να απορρέουν από την προβολή τους."