Αρχική Σελίδα / Οι Υπηρεσίες / Εμπορικός Κατάλογος


Εμπορικός Κατάλογος
 
 
ΔΟΜΟΝΕΤ Α.Ε.
Διεύθυνση: Εμμ. Παππά 11
Περιφέρεια:ΑΤΤΙΚΗΣ
Δήμος:ΑΙΓΑΛΕΩ
Website:http://www.domonet.gr
Email:info@domonet.gr
Tηλ:210 - 34 26 430
Fax:210 - 34 20 314
 
ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

H ΔΟΜΟΝΕΤ Α.Ε ειδικεύεται στο σχεδιασμό, την προμήθεια και την τεχνική υποστήριξη Δομικών και Μονωτικών Υλικών, με ευρύτερη εμπειρία και μακροχρόνια παρουσία στον τομέα της δόμησης.
Σκοπός των φορέων Διοίκησης είναι ν` αναπτύξουν τη ΔΟΜΟΝΕΤ Α.Ε σε μία σύγχρονη επιχείρηση που δεν περιορίζεται μόνο στη διακίνηση προϊόντων αλλά θα έχει ως κύρια αποστολή τόσο την προσφορά αξιόπιστων υλικών, ποιοτικής κατασκευής όσο και την παροχή ολοκληρωμένων και υπεύθυνων λύσεων στις κατασκευαστικές εφαρμογές.
Η φιλοσοφία της οργάνωσης και λειτουργίας της ΔΟΜΟΝΕΤ Α.Ε επικεντρώνεται :
α) στο επαγγελματικό ήθος _στόχος μας είναι ο ικανοποιημένος πελάτης και όλες μας οι προσπάθειες σκοπεύουν στη δημιουργία και διατήρηση σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης.
β) στις αξιόπιστες υπηρεσίες _ που είναι συνάρτηση της ικανότητας ανάλυσης των αναγκών και ιδιαιτεροτήτων των πελατών, καθώς και της σύνθεσης των συμφερότερων λύσεων με βάση την εξειδικευμένη τεχνογνωσία των στελεχών μας.
γ) στις διεθνείς συνεργασίες _ στην προσπάθεια της να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές ολοκληρωμένες λύσεις, η ΔΟΜΟΝΕΤ διατηρεί στενές σχέσεις συνεργασίας με πρωτοπόρους οίκους της Ευρώπης
Τα κεντρικά γραφεία της και οι αποθήκες της ΔΟΜΟΝΕΤ Α.Ε (συνολικής έκτασης 4.500 m2) βρίσκονται στην Εμμανουήλ Παππά 11, δίπλα στο μετρό του Ελαιώνα, Αθήνα. Διαθέτει εφτά σημεία πώλησης με την εμπορική επωνυμία DOMOCENTER, 2 εκ των οποίων είναι στην αποκλειστική της εκμετάλλευση και βρίσκονται στην Αθήνα : Βοτανικός & Κάντζα.
Τα υπόλοιπα τρία καταστήματα λειτουργούν με τη μέθοδο του fransiching : στα Χανιά, στην Ελευσίνα, τη Μυτιλήνη και τη Σαντορίνη.
Η ΔΟΜΟΝΕΤ Α.Ε διαθέτει μια ευρεία σειρά προϊόντων τα οποία προσφέρει μέσω :
* Τμήματος προδιαγραφών με 2 αρχιτέκτονες που έρχονται σε συνεχή επαφή με αρχιτέκτονες και μεγάλες τεχνικές εταιρείες
* Τμήματος πωλήσεων στελεχωμένου από 5 μηχανικούς με συνεχή και επαρκή ενασχόληση με :
* Τεχνικές προδιαγραφές από Engineers Designers και Δημόσιων Οργανισμών
* Πωλήσεις και τεχνική υποστήριξη
 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ
«Τα στοιχεία, οι φωτογραφίες και τα κείμενα που εμφανίζονται στη σελίδα, έχουν συνταχθεί και δοθεί από την αντίστοιχη προβαλλόμενη εταιρία. Η E-Construction Α.Ε. δεν ευθύνεται για την ορθότητα των πληροφοριών αυτών και τις τυχόν απαιτήσεις πνευματικών ή άλλων δικαιωμάτων που μπορεί να απορρέουν από την προβολή τους."