Αρχική Σελίδα / Οι Υπηρεσίες / Εμπορικός Κατάλογος


Εμπορικός Κατάλογος
 
 
Δ. ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. - DELPHIS
Διεύθυνση: Πελοποννήσου 2
Περιφέρεια:ΑΤΤΙΚΗΣ
Δήμος:ΚΗΦΙΣΙΑΣ
Website:http://www.delphisgroup.gr
Email:vk@delphisgroup.gr
Tηλ:210 - 62 09 929
Fax:210 - 62 09 928
 
ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η Lennox International αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον παγκόσμιο χώρο του κλιματισμού, της θέρμανσης και της βιομηχανικής ψύξης, πρεσβεύοντας την απόλυτη ποιότητα και την διαρκή καινοτομία στον χώρο από το 1895.
Από το 1979 η Lennox έχει μια ισχυρή και διαρκή παρουσία στον Ελλαδικό χώρο του κλιματισμού και της ψύξης μέσω της αντιπροσώπου της Lennox Hellas. Στην διάρκεια αυτών των ετών η Lennox Hellas έχει εδραιώσει ένα ισχυρό πανελλαδικό δίκτυο πωλήσεων, αναπτύσσοντας πάρα πολλές εφαρμογές σε όλους σχεδόν τους επιχειρηματικούς κλάδους που αποτελούν διαπιστευτήρια του χαρακτήρα της εταιρίας.
Οργανωμένη γύρω από τους πελάτες της και αποτελούμενη από δυναμικά κι εξειδικευμένα στελέχη η Lennox Hellas, στοχεύει στην προσφορά ολοκληρωμένων λύσεων στους χώρους του κλιματισμού και της ψύξης. Η σειρά των προϊόντων της εταιρίας είναι πλήρης καλύπτοντας:
- Κλιματισμός για κατοικίες και εμπορικές εφαρμογές. Επίτοιχες διαιρούμενες μονάδες (μονές / πολλαπλές), μονάδες δαπέδου / οροφής, κασέτες οροφής, ντουλάπες διαιρούμενες, καναλάτα διαιρούμενα, καναλάτα διαιρούμενα χαμηλού ύψους, καναλάτα αυτόνομα.
- Κλιματισμός για επαγγελματικές εφαρμογές. Αερόψυκτα κι υδρόψυκτα ψυκτικά συγκροτήματα, αντλίες θερμότητας αέρα-νερού. Τερματικές μονάδες ανεμιστήρα / στοιχείων νερού, κασέτες νερού και τερματικές μονάδες επίτοιχες, επιδαπέδιες, καθώς και κατάλληλες για τοποθέτηση σε ψευδοροφή. Αυτόνομα καναλάτα Rooftop με δυνατότητα λειτουργίας με 100% νωπό αέρα.
Στόχος της εταιρίας είναι η πλαισίωση των παραπάνω προϊόντων με εξειδικευμένες μελέτες, σχεδιασμό ειδικών εφαρμογών, παροχή υποστήριξης σε κάθε έργο, αλλά και η παρακολούθηση, βελτίωση και συντήρηση της κάθε εγκατάστασης μετά την πώληση.
Έτσι η Lennox Hellas έχει αναπτύξει μια επιχειρηματική μονάδα παροχής υπηρεσιών η οποία έχει ως αντικείμενο την εξυπηρέτηση όλης της πελατειακής της βάσης και την εξασφάλισης της ποιότητας στην διαχείριση των εγκαταστάσεων.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ
«Τα στοιχεία, οι φωτογραφίες και τα κείμενα που εμφανίζονται στη σελίδα, έχουν συνταχθεί και δοθεί από την αντίστοιχη προβαλλόμενη εταιρία. Η E-Construction Α.Ε. δεν ευθύνεται για την ορθότητα των πληροφοριών αυτών και τις τυχόν απαιτήσεις πνευματικών ή άλλων δικαιωμάτων που μπορεί να απορρέουν από την προβολή τους."