Αρχική Σελίδα / Οι Υπηρεσίες / Εμπορικός Κατάλογος


Εμπορικός Κατάλογος
 
 
Δ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
Διεύθυνση: Παγγαίου 49
Περιφέρεια:ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
Δήμος:ΔΡΑΜΑΣ
Website:http://www.elastika.gr
Email:dkcokara@otenet.gr
Tηλ:25210 - 33 461
Fax:25210 - 55 153
Υπεύθυνος:Καραμανλή Αργυρώ
 
ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η ΔΚco δραστηριοποιείται δυναμικά εδώ και 25 χρόνια στον χώρο του αυτοκίνητου . Διαθέτοντας μια τεραστία γκάμα επιλεγμένων προϊόντων σε ελαστικά, ζάντες, αναρτήσεις, ελατήρια , καταλύτες με όλο το service γύρω από τον τροχό και όχι μόνο. Η ΔΚco ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα εξυπηρέτησης στην Βόρειο Ελλάδα είναι εξοπλισμένη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.
Έχει στην διάθεση της δύο ιδιόκτητα καταστήματα με εύκολη πρόσβαση. Με τον συνδυασμό της μακρόχρονης πείρας, του άριστα εκπαιδευμένου προσωπικού , του υπερσύγχρονου εξοπλισμού και με την μακροχρόνια συνεργασία με εταιρίες που διαθέτουν στην αγορά κορυφαία ποιότητα και απόδοση σε ελαστικά ,ζάντες και ανάρτηση αυτοκινήτων η ΔΚco εξασφαλίζει και εγγυάται την υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών και την πλήρη ικανοποίηση των απαιτήσεων του καταναλωτή.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ
«Τα στοιχεία, οι φωτογραφίες και τα κείμενα που εμφανίζονται στη σελίδα, έχουν συνταχθεί και δοθεί από την αντίστοιχη προβαλλόμενη εταιρία. Η E-Construction Α.Ε. δεν ευθύνεται για την ορθότητα των πληροφοριών αυτών και τις τυχόν απαιτήσεις πνευματικών ή άλλων δικαιωμάτων που μπορεί να απορρέουν από την προβολή τους."