Αρχική Σελίδα / Οι Υπηρεσίες / Εμπορικός Κατάλογος


Εμπορικός Κατάλογος
 
 
KAEL - ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΠΕ
Διεύθυνση: Βόλβης 11
Περιφέρεια:ΑΤΤΙΚΗΣ
Δήμος:ΑΘΗΝΑΙΩΝ
Website:http://www.kael.gr
Email:kael@hellasnet.gr
Tηλ:210 - 25 30 400
Fax:210 - 25 19 655
 
ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ
Η εταιρία KAEL PARTITIONS Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε το 1984 και έκτοτε έχει να επιδείξει σημαντικό έργο στον τομέα της δόμησης εσωτερικού χώρου, όπου εμφανίζεται σε πολλαπλές δραστηριότητες.
Η εταιρία KAEL PARTITIONS Ε.Π.Ε. ως εμπορική
Εισάγει τις ορυκτές ίνες του οίκου DONN - USG, της μεγαλύτερης βιομηχανίας δομικών υλικών με δραστηριότητα σε περισσότερες από 125 χώρες σε όλο τον κόσμο καθώς επίσης και τα συστήματα ανάρτησης DONN με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την ευκολία χρήσης συνδυασμένη πάντα με την αξεπέραστη αισθητική.
Παράγει Συστήματα κινητών χωρισμάτων αλουμινίου - εσωτερικού χώρου - με διαφορετικές διατομές αλουμινίων για να εφαρμόζει στα συστήματα ξηράς δόμησης και σχεδιασμένα να δεχτούν μονό ή διπλό υαλοπίνακα και τη δυνατότητα τοποθέτησης εσωτερικών στοριών. Επίσης παράγει κάσα για ξηρά τοιχοποιία 75 mm, 100 mm και 125 mm, η οποία συνοδεύεται από φύλλο πόρτας MDF με χαρτοκυψέλη πλάτους 630 mm, 730 mm, 830 mm και 930 mm, και ύψους 2115 mm. Συνεργάζεται με τους οίκους KNAUF και B.P.B. σε γυψοσανίδες, τσιμεντοσανίδες, μεταλλικά προφίλ, οροφές, εξαρτήματα και υλικά επεξεργασίας επιφανειών.
Τέλος εμπορεύεται μονωτικά υλικά, υαλοβάμβακα, πετροβάμβακα σε διάφορα πάχη και πυκνότητες, εξηλασμένη και διογκωμένη πολυστερίνη, φωτιστικά σώματα, κλειδαριές, υλικά γυψοτεχνίας, εργαλεία και συστήματα LASER.
Ως κατασκευαστική εταιρία διαθέτοντας το πλέον εξειδικευμένο τεχνικώς προσωπικό και βασιζόμενη στην άρτια οργάνωσή της και στην ποιότητα κατασκευής, έχει συμβάλλει αισθητά στην ποιοτική αναβάθμιση και λειτουργικότητα των εργασιακών χώρων σε κτίρια γραφείων, σε νοσοκομεία, σε βιομηχανικές μονάδες παραγωγής, σε ναυτιλιακές εταιρίες κ.λ.π., έχοντας πάντα σαν στόχο την πληρέστερη εξυπηρέτηση των πελατών της.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ
«Τα στοιχεία, οι φωτογραφίες και τα κείμενα που εμφανίζονται στη σελίδα, έχουν συνταχθεί και δοθεί από την αντίστοιχη προβαλλόμενη εταιρία. Η E-Construction Α.Ε. δεν ευθύνεται για την ορθότητα των πληροφοριών αυτών και τις τυχόν απαιτήσεις πνευματικών ή άλλων δικαιωμάτων που μπορεί να απορρέουν από την προβολή τους."