Αρχική Σελίδα / Οι Υπηρεσίες / Εμπορικός Κατάλογος


Εμπορικός Κατάλογος
 
 
DUROSTICK - Ν. ΧΟΥΛΗΣ ΑΒΕ
Διεύθυνση: Πάτημα Κορορέμι
Περιφέρεια:ΑΤΤΙΚΗΣ
Δήμος:ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
Website:http://www.durostick.gr
Email:technical@durostick.gr
Tηλ:210 - 55 98 350
Fax:210 - 55 97 823
Υπεύθυνος:κ. Αλέξανδρος Ζαφείρης
 
ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Είκοσι δύο χρόνια από την ίδρυσή της, η DUROSTICK στεγάζει τις δραστηριότητες της σε ιδιόκτητο χώρο μεγάλης έκτασης στον Ασπρόπυργο Αττικής με πολυμελές, πλήρως εξοπλισμένο τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης, υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και παραγωγική διαδικασία, μεγάλης έκτασης σύγχρονους αποθηκευτικούς χώρους καθώς και ιδιόκτητο στόλο φορτηγών αυτοκινήτων για την διανομή των προϊόντων της. Η εταιρία εφαρμόζει σύγχρονες διοικητικές μεθόδους και διαθέτει άρτια οργανωμένο τμήμα Μάρκετινγκ καθώς και πολυπληθές τμήμα Πωλήσεων.
Η DUROSTICK αποτελεί μια εκ των πλέον επιτυχημένων και οικονομικά υγειών βιομηχανιών – κατέχοντας την πρώτη θέση ανάμεσα στις βιομηχανίες του κλάδου δομικών υλικών - στην Ελληνική αγορά. Η δυνατότητα ημερήσιας παραγωγής συγκολλητικών υλών και χρωμάτων υπερβαίνει τους 600 τόνους. Τα προϊόντα της DUROSTICK καλύπτουν ανάγκες Συγκόλλησης, Στεγάνωσης, Προστασίας, Βελτίωσης, Σφράγισης, Βαφής και Καθαρισμού. Οι πωλήσεις της εταιρίας ξεπερνούν τα 30εκ. ευρώ/έτος και η εξαγωγική της δραστηριότητα σε Μεγάλη Βρετανία, Κύπρο, Ρωσία, Αλβανία, Σερβία και Ρουμανία αυξάνεται δυναμικά κάθε χρόνο.
Η DUROSTICK είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2000. Όλα τα προϊόντα της εταιρίας που διατίθενται στην αγορά ανταποκρίνονται στα ευρωπαϊκά πρότυπα και φέρουν τη σήμανση CE όπου αυτό προβλέπεται.
Η εταιρική και προϊοντική της ταυτότητα είναι ευρέως διαδεδομένη και αναγνωρίσιμη τόσο στο σύνολο του τεχνικού κόσμου της χώρας όσο και στην πλειοψηφία των ιδιωτών καταναλωτών.
Με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο η εταιρία δημιουργεί και διαθέτει, στην Ελληνική αγορά καθώς και σε αγορές του εξωτερικού, πλειάδα διαφορετικών προϊόντων σχετικών - κατά κύριο λόγο - με την κατασκευή, τη συντήρηση και την επισκευή της οικοδομής. Το 2010 η εταιρία διαθέτει στην ελληνική αγορά 230 διαφορετικά προϊόντα μεταξύ των οποίων και 23 νέα, καινοτόμα προϊόντα τα οποία παρέχουν λύσεις και προτάσεις που βελτιώνουν και εμπλουτίζουν τις δυνατότητες των χρηστών για νέες, επιτυχημένες και ενίοτε πρωτότυπες εφαρμογές.
 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ
«Τα στοιχεία, οι φωτογραφίες και τα κείμενα που εμφανίζονται στη σελίδα, έχουν συνταχθεί και δοθεί από την αντίστοιχη προβαλλόμενη εταιρία. Η E-Construction Α.Ε. δεν ευθύνεται για την ορθότητα των πληροφοριών αυτών και τις τυχόν απαιτήσεις πνευματικών ή άλλων δικαιωμάτων που μπορεί να απορρέουν από την προβολή τους."