Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021
Αρχική Σελίδα / Οι Υπηρεσίες / Εμπορικός Κατάλογος


Εμπορικός Κατάλογος
 
 
OSMO - ΑΦΟΙ ΒΙΤΑΛΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
Διεύθυνση: Γρ. Λαμπράκη 6-8
Περιφέρεια:ΑΤΤΙΚΗΣ
Δήμος:ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Website:http://www.osmo.gr
Email:info@osmo.gr
Tηλ:210 - 41 29 572
Fax:210 - 41 11 462
Υπεύθυνος:κ. Νικόλαο Βιτάλη
 
ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ
Η εταιρεία OSMO ιδρύθηκε το 1983 με έδρα τον Πειραιά από φορείς καταξιωμένους στο χώρο της επεξεργασίας νερού σε αντίστοιχους οίκους του εξωτερικού, καθώς και στον ερευνητικό τομέα πανεπιστημίων του εξωτερικού.
Ο σκοπός της δημιουργίας της OSMO ήταν η κάλυψη του κενού στην τεχνολογία της επεξεργασίας του νερού, δεδομένου ότι την περίοδο εκείνη η τεχνολογία της όσμοσης ήταν άγνωστη στην Ελλάδα και η αυτοματοποίηση των μονάδων επεξεργασίας νερού σε εμβρυακή μορφή.
Με τον όρο τεχνολογία επεξεργασίας νερού καλύπτεται ένας σύμπλοκος χώρος που είναι συνδυασμός χημικών διεργασιών, μηχανολογίας και εξελιγμένης ηλεκτρονικής.
Οι συνεχείς εξαγωγές μας σε χώρες με υψηλά STANDARDS ( Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία ) και η πρόκληση του 21ου αιώνα, μας οδήγησαν στην απόφαση να προχωρήσουμε στην πιστοποίηση κατά ISO 9001 για να επισφραγισθεί και τυπικά η υψηλή ποιότητα και τυποποίηση, η οποία για τους τεχνικούς μας είναι τρόπος εργασίας.
Για να πραγματοποιήσει τον παραπάνω στόχο και σκοπό η εταιρεία εφαρμόζει σήμερα το Σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001 : 2000 για τον σχεδιασμό, την εμπορία και την συντήρηση των προϊόντων που προμηθεύει.
Το όραμα της ηγεσίας της εταιρείας είναι η καθιέρωσή της στον ΔΙΕΘΝΗ χώρο, των βιομηχανιών επεξεργασίας νερού, ως εταιρεία που κατ’ εξοχήν υιοθετεί, ιδιοποιείται και επιστρατεύει τα παραπάνω ποιοτικά στοιχεία στην αναζήτηση για βιωσιμότητα και τελειοποίηση.
Με χαρά θα σας σταλεί κάθε έντυπο ή πληροφορία που θα μας ζητήσετε και οι μηχανικοί μας θα είναι στην διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ
«Τα στοιχεία, οι φωτογραφίες και τα κείμενα που εμφανίζονται στη σελίδα, έχουν συνταχθεί και δοθεί από την αντίστοιχη προβαλλόμενη εταιρία. Η E-Construction Α.Ε. δεν ευθύνεται για την ορθότητα των πληροφοριών αυτών και τις τυχόν απαιτήσεις πνευματικών ή άλλων δικαιωμάτων που μπορεί να απορρέουν από την προβολή τους."