Αρχική Σελίδα / Οι Υπηρεσίες / Εμπορικός Κατάλογος


Εμπορικός Κατάλογος
 
 
ΔΡΑΚΟΣ- ΠΟΛΕΜΗΣ Α.Ε.
Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 16
Περιφέρεια:ΑΤΤΙΚΗΣ
Δήμος:ΚΗΦΙΣΙΑΣ
Website:http://www.dppumps.gr
Email:sales@dppumps.gr
Tηλ:210 - 81 61 402
Fax:210 - 81 61 262
 
ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Εδώ και μισό αιώνα, η ΔΡΑΚΟΣ- ΠΟΛΕΜΗΣ ΑΕ - η γνωστή σας DP - συνυπάρχει με την ανάπτυξη της χώρας. Είναι κοντά στη Βιομηχανία, την Οικοδομική δραστηριότητα, τον Αγροτικό τομέα, τη Ναυτιλία, συνεργάτης και σύμβουλος σε κάθε περίσταση.
Με τη δύναμη της τεχνογνωσίας, της διεθνούς αναγνώρισης και με κύριο χαρακτηριστικό την π ο ι ό τ η τ α προϊόντων και υπηρεσιών, η DP δεν μπορούσε παρά να δραστηριοποιηθεί έγκαιρα και στους Τομείς της Ενέργειας και της Προστασίας του Περιβάλλοντος.
Με ένα πλήρες πρόγραμμα Αντλιών, Μηχανημάτων και Συστημάτων για το Περιβάλλον, η ΔΡΑΚΟΣ-ΠΟΛΕΜΗΣ συνεχίζει να προσφέρει τη γνωστή της ποιότητα σε ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε σήμερα - στο περιβάλλον που ζούμε τώρα και στο οποίο θα ζήσουν οι επόμενες γενιές.
Η DP προσφέρει στην π ρ ά ξ η μια μοναδική Τεχνολογία...Ζωής !

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ
«Τα στοιχεία, οι φωτογραφίες και τα κείμενα που εμφανίζονται στη σελίδα, έχουν συνταχθεί και δοθεί από την αντίστοιχη προβαλλόμενη εταιρία. Η E-Construction Α.Ε. δεν ευθύνεται για την ορθότητα των πληροφοριών αυτών και τις τυχόν απαιτήσεις πνευματικών ή άλλων δικαιωμάτων που μπορεί να απορρέουν από την προβολή τους."