Αρχική Σελίδα / Οι Υπηρεσίες / Εμπορικός Κατάλογος


Εμπορικός Κατάλογος
 
 
Δ. ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.
Διεύθυνση: Νοταρά 60
Περιφέρεια:ΑΤΤΙΚΗΣ
Δήμος:ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Website:http://www.dkougioumtzopoulos.gr
Email:info@dkougioumtzopoulos.gr
Tηλ:210 - 27 98 894
Fax:210 - 27 94 227
Υπεύθυνος:κ. Αρανίτης Αναστάσιος
 
ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η Δ.Κουγιουμτζόπουλος Α.Ε., η παλαιότερη εταιρία παραγωγής πινακίδων σήμανσης και ειδών σήμανσης στην Ελλάδα, ιδρύθηκε το 1967. Από την ίδρυσή της έως και σήμερα ακολουθεί σταθερή αναπτυξιακή πορεία με μακροχρόνια προοπτική παραμένοντας στις κορυφαίες εταιρίες στο χώρο.
Αποστολή της εταιρίας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων τα οποία κατοχυρώνουν και εγγυώνται την ασφάλεια και την πληροφόρηση του πολίτη συντελώντας στην αναβάθμιση του βιοτικού του επιπέδου και στην ποιότητα ζωής του.
Η ακεραιότητα και η αξιοπιστία, ο σεβασμός στον άνθρωπο και το περιβάλλον, η ποιότητα των παρεχόμενων υλικών και υπηρεσιών, αποτελούν τις αρχές βάσει των οποίων λειτουργεί και αναπτύσσεται η εταιρία.
Στόχος της εταιρίας είναι η διαρκής βελτίωση των ήδη παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών της καθώς και η συνεχής ανάπτυξή της σε νέους τομείς. Η Δ.Κουγιουμτζόπουλος Α.Ε. είναι μία από τις ισχυρότερες εταιρίες κατασκευής πινακίδων και ειδών σήμανσης .
Διαθέτοντας ξεχωριστή εμπειρία, υψηλού επιπέδου στελεχιακό δυναμικό και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, η εταιρία σχεδιάζει,παράγει και προμηθεύει πινακίδες σήμανσης οδών, σχολικές πινακίδες, εργοταξιακές πινακίδες αναγγελίας έργων, διαφημιστικές και κάθε είδους πληροφοριακές πινακίδες, πινακίδες με ψηφιακούς χάρτες καθώς και είδη σήμανσης και ασφάλειας όπως κώνους , αναλάμποντες φανούς, ανακλαστήρες οδοστρώματος, μειωτές ταχύτητας, ταινίες σημάνσεως. Επίσης η εταιρία κατασκευάζει ένα ευρύ φάσμα μεταλλικών κατασκευών, υποστηρίζοντας το κύριο αντικείμενο παραγωγής της, όπως γέφυρες σήμανσης, συστήματα στήριξης πινακίδων, δικτυώματα. Στις παρεχόμενες υπηρεσίες της συμπεριλαμβάνονται ο σχεδιασμός πινακίδων και η τεχνική υποστήριξη από έμπειρους μηχανικούς κατασκευής.
Για την υλοποίηση των στόχων της η εταιρία διαθέτει:
1. μόνιμο εξειδικευμένο προσωπικό 25 ατόμων με μακροχρόνια εμπειρία
2. άρτια οργάνωση παραγωγής και διάθεσης προϊόντων
3. εγκαταστάσεις 1.500μ2
4. εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας σε άριστη κατάσταση λειτουργίας

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ
«Τα στοιχεία, οι φωτογραφίες και τα κείμενα που εμφανίζονται στη σελίδα, έχουν συνταχθεί και δοθεί από την αντίστοιχη προβαλλόμενη εταιρία. Η E-Construction Α.Ε. δεν ευθύνεται για την ορθότητα των πληροφοριών αυτών και τις τυχόν απαιτήσεις πνευματικών ή άλλων δικαιωμάτων που μπορεί να απορρέουν από την προβολή τους."